Жасыл бұршақ қартаюды бәсеңдетеді – дәрігер

Сурет: pixabay
Михаил Гинзбург бұл жемісті үнемі тұтынуға кеңес береді, өйткені ол адам ағзасына пайдалы заттарға бай, деп хабарлайды Zakon.kz.
Жаңа піскен бұршақ құрамында ақуыз, көптеген диеталық талшықтар, фолий қышқылы және флавоноидтар бар. Бұл заттар ағзадағы қартаю процесін бәсеңдетуге көмектеседі, деп gazeta.ru-ға диетолог пікір білдірді.

Дәрігердің айтуынша, шөп тектеске жатататын жасыл желекте жыл сайын ағзадағы қабыну деңгейін төмендететін антиоксиданттар бар, ал талшықтары ұзақ уақыт бойына тоқ сезімін сақтауға мүмкіндік береді, ішек-қарын микрофлорасына пайдалы әсер етіп, иммунитетті қолдайды.

Жаңалық сипатындағы материалдарды дәрігердің тағайындауындағы рецептімен теңестіруге болмайды. Қандай да бір шешім қабылдамас бұрын маманмен кеңесіп алғаныңыз жөн.

Қызықты

Оқи отырыңыз

Жаңалықтан zakon.kz сайтында хабардар болыңыз:

Танымал жаңалықтар

Көз тиген баланы қалай емдейді?

Танымал актер Шәріп Серік бес тәулікке қамауға алынды

Қазақстанда педагогтерді аттестаттау ережелері жаңартылды

Қазақстанда жасанды интеллект ұлттық орталығы ашылатын болды

Қарағанды ​​облысында құс фабрикасын алапат өрт шарпыды